D R E A M E R


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

KRS
hai ! (( nak guna bahasa melayu sebab macam best and nampak comel kot lol)) lama sangat tak update blog.  nik nak update pasal krs! baru baru ni nik ada join kawad kaki krs. kitorang ada pertandingan untuk hari koko. tu kira first time jugak la nik masuk kawad. best sangat! tapi nik rasa tu mungkin akan jadi kali pertama nik kawad and kali terakhir jugak nik kawad. hm. nik kenal ramai kawan baru. semua senior krs, semua sporting habis, rasa macam dah bertahun-tahun kenal hahahaha. memang tu pengalaman yang takkan dilupakan. part paling best bila tangkap gambar! memang semua gila bila nampak camera. banyak gila gambar yang ada heheheh. so far yang agak rapat dengan nik time training ke apa apa ke memang kak hanisah, shahireyyyy, kak yam and kak azifa, diorang banyak tolong nik. terima kasih!













0 comment[s] | back to top