D R E A M E R


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Travel ;)
hi . Assalamualaikum :) ! rindu nik tak ? heheh . dah lama nik tak update blog kan ? dah berhabuk dah . hahaha . tanak cakap banyak banyak . kita straight to d point okay ? :p cuti sekolah ! bulan lebih ni , nik dengan family pergi bercuti dekat Thailand . best ~ nak tahu cerita dia , tengok bawah :) 

BANGKOK ~ 


@ Terminal 21 , Bangkok 


jalan nak masuk tandas ~ haha . gempak kan ?


ni pulak dalam tandas tu . woaaa . cantik gila kan ? 

setiap aras tandas dia lain lain . tapi semua memang first class ah ! dekat bangkok agak sesak . sebab ramai pelancong . tapi best :)

PATTAYA ~

tempat kedua yang kitorang pergi ialah Pattaya , haaaa . kat sana pantai . ramai pelancong . perjalanan dari Bangkok nak ke Pattaya takde lah jauh sangat , tapi boleh lah . HAHA . nak tengok gambar tak ? hehe 




The pattaya Park Hotel 

sampai je sana kitorang check in dekat hotel ni :)



second day dekat Pattaya kitorang menginap dekat sini . gambar dekat atas ni sebelum kitorang pergi waterpark dia . hoho ;) 


Waterpark ;) 


Pattaya Avenue :)

gambar dekat atas tu time shopping dekat Pattaya . ramai gilaaaa orang . biasa lah tu ~ dekat sana nik beli banyak gila barang especially baju :) sebab dekat sana baju dia cantik cantik and harga pun berpatutan . 



 AYOTHAYA ~ 

haaa ! lepas pergi Pattaya , kitorang pergi Ayothaya . alah ~ tempat yang ada banyak gajah tu . dekat dalam cerita " JUMBO SI GAJAH BIRU " tuuuu ~  hehehehe . 








so , that's all ~ actually ada banyak lagi tapi takkan nak upload semua kan ? hihi . cuma nak cakap yang this is the best school holiday ever ! okay gtg , bye :) assalamualaikum . 















0 comment[s] | back to top